Cathrine Selvaag blir ny ansatt i Det Norske Måltid

Cathrine Selvaag blir ny ansatt i Det Norske Måltid

Cathrine Selvaag har allerede god erfaring med jobben i Det Norske Måltid og vet hva hun går til, når hun fra 1. august blir ansatt som matfaglig ansvarlig for konkurransen. Foto: Kristin Austigard

Det Norske Måltid sesong 13 er i full gang og den 1. august 2020 ønsker vi Cathrine Selvaag velkommen som matfaglig ansvarlig for konkurransen. Cathrine Selvaag har de to siste sesongene jobbet tett sammen med Det Norske Måltid-teamet som innleid prosjektkoordinator.

– Jeg gleder meg stort til å starte i jobben over sommeren. Jeg møter så mange dyktige mat- og drikkeprodusenter fra hele Norge, og gleder meg til å bidra i arbeidet med å løfte dem frem sammen med Det Norske Måltid, sier en smilende Cathrine.

Det Norske Måltid er fra 2020 et nasjonalt omdømmetiltak og deltakelsen fra hele landet har økt år for år. Forventningene til sesong 13 er derfor store og vi håper på nok et år med rekorddeltakelse.

– Vi er strålende fornøyd med at vi har fått Cathrine på laget. Hun har med sin kokkefaglige bakgrunn, et stort nasjonalt nettverk innen mat og reiseliv og det viktigste av alt – hun heier på norske matprodusenter! Hun har en imponerende arbeidskapasitet som er særlig viktig i de periodene hvor konkurransen krever høyt tempo, og hun gjennomfører alltid med et smil, sier leder i Det Norske Måltid, Kristin Austigard.

 

OM DET NORSKE MÅLTID

Mer informasjon om Det Norske Måltid finner du her.

Meld deg på sesong 13 her.

Foto: Mykolas Masiukas . Delfinale på Nordkapp 2019 med dommere og DNM teamet: Fra venstre Mette Beate Evensen, Hege Ramseng, Gunnar Jensen, Stian Iversen, Kristin Austigard, Espen Blåfjelldal, og Cathrine Selvaag

Kontakt:

Leder i Det Norske Måltid, Kristin Austigard
E-post: kristin@detnorskemaltid.no
Mobil: (+47) 90 19 38 77