Delfinale Bergen: Godbiter og sidere klare for finale

Delfinale Bergen: Godbiter og sidere klare for finale

Foto: Kristin Austigard | Dommere delfinale Bergen 2017. Fra venstre: Gunnar Nagell Dahl, Tina Marie Dingsøyr Vik, Christopher Haatuft, Frode Alræk, og Ragnhild Børven.


Delfinale Bergen: Godbiter og sidere klare for finale


Finalistene i kategoriene Årets godbit og Årets sider er nå klare etter at dommerne under delfinalen i Bergen har smakt og vurdert mange gode produkter.

 

Kategorien Årets godbit er utfordrende fordi det er så mange og varierte produkter. For oss er det flott å oppdage nye råvarer. Vi har gode diskusjoner og utfordrer hverandre, og vi gleder oss over det høye nivået. I kategorien Årets sider var vi mer omforente, sier juryleder Gunnar Nagell Dahl.

Finalister Årets godbit:

DUGA byggkorn – hele, fra DUGA AS, Østfold
Wannabe økologisk kombucha, ASK Brygghus, Buskerud
Blodpølse frå Hardanger, ekte & ærleg/Johs. Lundal & Sønner AS, Hordaland


Finalister Årets sider:

Hylleblomsider 2016, Ulvik Frukt & Cideri, Hordaland
Edel Sider frå Hardanger 12%, Åkre AS, Hordaland
Edel Is-Sider frå Hardanger, Åkre AS, Hordaland


Dommerne i Bergen er Tina Marie Dingsøyr Vik (Restaurant 1877) Ragnhild Børven (Adams Matkasse) Frode Alræk (Søtt + Salt) Christopher Haatuft (Lysverket) og Gunnar Nagell Dahl (Chefs Dinner Norge). (se bilde, foto Kristin Austigard, Ipax Mat)

Den store matgallaen og finalen blir i Stavanger 12. januar 2018. – Vi gleder oss til å markere 10 år med Det Norske Måltid, der Even Ramsvik lager et måltid basert på de 39 finaleproduktene. Alle som har lyst kan kjøpe billett, sier prosjektleder Kristin Austigard.

 


Kontakt:

Kristin Austigard ka@ipaxmat.no
mobil: (+47) 90 19 38 77
Sigve Skretting ssk@ipaxmat.no
mobil: (+47) 90 75 10 25

Det norske måltid er på Facebook.com/detnorskemaaltid
Twitter: @DNMaltid   Instagram: @detnorskemaltid #dnmaltid17

Det Norske Måltid startet i 2008 og er nå landets viktigste matpris. Det Norske Måltid eies og drives av iPax Mat AS.