Finalistene klare i kategoriene kjøtt, øl og ost

Finalistene klare i kategoriene kjøtt, øl og ost

Finalistene klare i kategoriene kjøtt, øl og ost


9 nye finalister er klare for Det Norske Måltid 2016!

Seks engasjerte dommere har latt seg imponere over det høye nivået blant årets delfinalister.


De som kom til årets finale er:

Årets kjøtt: Lammecarré av Klosterlam, Klostergarden, Rogaland
Årets kjøtt: Limousin Mørbrad, Oppdal Smak og Behag / Megarden Limousin, Sør -Trøndelag
Årets kjøtt: Gilde Årets ferske sommerlam – Grillribbe naturell, Gilde, Nortura SA, Oslo
Årets tradisjonsøl: Nøgne Ø Norsk Høst, Nøgne Ø Det Kompromissløse Bryggeri A/S, Aust-Agder
Årets tradisjonsøl: Okkelberg, Stjørdals Bryggeriet, Nord-Trøndelag
Årets tradisjonsøl: Vestlandskyss – Bringebær Saison, Lysefjorden Mikrobryggeri, Hordaland
Årets ost: Råblå, Grindal Ysteri AS, Sør -Trøndelag
Årets ost: Myrull, Grindal Ysteri AS, Sør -Trøndelag
Årets ost: Lille Aske, Bo Jensen, Rogaland


Vi gleder oss over at finalistene kommer fra flere ulike fylker og ser frem til finalen i januar!

Dommerne som kåret finalistene i delfinalen i Trondheim er; Åse Hodne Hørsdal, USUS, Roar Hildonen, To Rom og Kjøkken, Reneé Fagerhøi, Kontrast Catering/freelance, Lars Erik Vesterdal, NordØst Food & Cocktails, Ole Jacob Hoel, Adresseavisen og Aslak Dalehaug, Skjolden Hotel Luster.


Siste og endelige delfinale går i Tromsø fredag 23. september hvor sjømatkategoriene skal vurderes.


Kontakt:

Kristin Austigard ka@ipaxmat.no
mobil: (+47) 90 19 38 77
Sigve Skretting ssk@ipaxmat.no
mobil: (+47) 90 75 10 25

Det norske måltid er på Facebook.com/detnorskemaaltid
Twitter: @DNMaltid   Instagram: @detnorskemaltid #dnmaltid15

Det Norske Måltid startet i 2008 og er nå landets viktigste matpris. Det Norske Måltid eies og drives av iPax Mat AS.