Inspirasjon og gode matopplevelser

Inspirasjon og gode matopplevelser

Tekst: Ingveig Tveranger  |  Foto: Kristin Austigard


Inspirasjon og gode matopplevelser


– Nettopp derfor samarbeider vi med Det Norske Måltid, for å skape inspirasjon og gode matopplevelser, sier Bent O. Hansen, senterleder for Kvadrat, et av landets største kjøpesentre.

Kvadrat er en av hovedsamarbeidspartnerne for Det Norske Måltid, og har en klar målsetning om å skape og spre matglede og kunnskap. Ønsket er å inspirere kundene og å lage gode opplegg for opplevelser med mat.

Scenekjøkken

– Vi har et stort scenekjøkken som vi ønsker å benytte til gode for våre kunder, der vi inviterer blant annet kokker og produsenter til å inspirere våre besøkende. Forbrukertesting er en annen side av dette, produsenter kommer gjerne også for å prøve ut nye produkter blant kundene. Med både lys, lyd og store skjermer kan folk komme tett på matopplevelsene.

Kokker og matkurs

Scenekjøkkenet har også hatt mange av landets beste kokker innom, der de har vist frem både produkter og teknikker. – Sammen med Det Norske Måltid arrangerer vi matkurs for store og små, blant annet et suppekurs med sjømat som er populært blant barn, opplyser Hansen.

Artikkelen fortsetter etter bildet… 

Finalister presenteres

Nå før jul skal Det Norske Måltid presentere noen av finaleproduktene på Kvadrat, og da får folk anledning til å bli kjent med nye og spennende produkter. – Det blir mye god lukt og smak. Vi ser frem til å vise frem disse gode produktene for et større publikum, sier Hansen.

Mat på Kvadrat

Kvadrat har to store matbutikker, Helgø Meny og Coop OBS, i tillegg til tre mindre spesialbutikker. I tillegg er det 19 spisesteder på senteret. Noen av cafeene og restaurantene er samlet rundt en foodcourt, der folk kan kjøpe det de har lyst på, og spise sammen.

Stor variasjon og god kaffe

– Vi har både italiensk, sushi, hamburgere, indisk, iskrem, pizza, pølser og meksikansk mat, i tillegg til noe for de som vil ha noe søtt å runde av med, opplyser Bent O. Hansen. – For oss er det også viktig at folk kan få tak i god kaffe og gode bakervarer. Jeg vil si at vi leverer også der, sier senterlederen.

172 butikker

I løpet av høsten kommer mange nye butikker på plass på Kvadrat. – Fra november gleder vi oss til å gjenåpne en fløy vi har gitt en skikkelig ansiktsløftning, og da byr vi også på en del nyheter. Med totalt 172 butikker på Kvadrat er det noe for enhver smak, både nytt og velkjent!


Kontakt:

Kristin Austigard ka@ipaxmat.no
mobil: (+47) 90 19 38 77
Sigve Skretting ssk@ipaxmat.no
mobil: (+47) 90 75 10 25

Det norske måltid er på Facebook.com/detnorskemaaltid
Twitter: @DNMaltid   Instagram: @detnorskemaltid #DetNorskeMåltid

Det Norske Måltid startet i 2008 og er nå landets viktigste matpris. Det Norske Måltid eies og drives av Moril AS.