Ipax Mat AS

iPax Mat AS er et selskap som driver med utviklingsarbeid hovedsakelig innen matfaglig sektor.

Vår styrke er fagkompetanse og erfaring fra ledelse og utviklingsarbeid gjennom hele verdikjeden til mat – fra jord til bord. Vi har bred erfaring med prosjektledelse, konseptutvikling og strategisk rådgivning, både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Ta gjerne en kikk på vår referanseliste så vil du se noen av de kundene og prosjektene vi jobber med i dag og har jobbet med tidligere.

CV -ene våre er tilgjengelige ved forespørsel.

Sigve Skretting – Senior rådgiver

Sigve Skretting er utdannet ved Norges Hotellhøgskole og har erfaring som kokk, kjøkkensjef, salgssjef og restauranteier. Han var leder av Kokkenes Mesterlaug fra 1993 til 2001 og visepresident i Norges Kokkemesteres Landsforening fra 1999 til 2003, der han hadde ansvaret for alle internasjonale kontakter. Han har ti års erfaring som daglig leder for Gladmat AS. De siste årene har han arbeidet med matfaglige prosjekter lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Kontakt Sigve Skretting på e-post ssk@ipaxmat.no eller pr. telefon: +47 90 75 10 25

Kristin Austigard – Daglig leder

Kristin Austigard er utdannet sivilagronom ved Norges landbrukshøgskole, med fordypning i ernæring og fysiologi. I i tillegg har hun en mastergrad i strategi og ledelse fra BI. Hun har gjennom hele sin karriere arbeidet i verdikjeden for mat. Som organisasjonsleder i Prior og gjennom ti år som salgs- og markedssjef i Felleskjøpet Rogaland Agder, har hun opparbeidet lang ledererfaring innen salg, markedsføring og kommunikasjon.

Kontakt Kristin Austigard på e-post ka@ipaxmat.no eller pr. telefon: +47 90 19 38 77

 

Sigve Skretting og Kristin Austigard, Foto: BITMAP v/Markus Johansson

Org.nr. 913 155 432 MVA

Besøksadresse:
Måltidets Hus
Richard Johnsensgate 4
4021 STAVANGER

Postadresse:
iPax Mat AS
Pb. 8034
4068 STAVANGER
post@ipaxmat.no

Kontaktinfo

Sigve Skretting
ssk@ipaxmat.no
+47 90 75 10 25

Kristin Austigard
ka@ipaxmat.no
+47 90 19 38 77