Nominasjon til Det Norske Måltids hederspris 2020

Nominasjon til Det Norske Måltids hederspris 2020

Nominasjonsprosessen ble avsluttet 11. januar, og hvem som vinner årets hederspris får du vite på finalen 5. februar 2021.

Les mer om årets digitale prisdryss her!

Kriteriene for Det Norske Måltids hederspris:

  • Det Norske Måltids hederspris for tildeles en bedrift/organisasjon/stiftelse eller person, som har særlig betydning for norsk måltidskultur gjennom sitt arbeid med norsk mat- og/eller drikkeproduksjon.
  • Kandidaten (-e) må være representert med sitt virke i verdikjeden fra hav og jord til bord.
  • Det Norske Måltids hederspris ønsker å ære en bedrift/organisasjon/stiftelse eller person som aktivt våger å tenke innovativt og nyskapende for å fremme norsk matkultur, det norske måltidet og de norske matvarene.

Ved spørsmål ta kontakt med Kristin Austigard på epost kristin@detnorskemaltid.no eller mobil +47 90 19 38 77.

Tidligere hedersprisvinnere:

2019 Sverre Sætre
2018 Stiftelsen Bondens Marked Norge
2017 Morten Schakenda
2016 Wenche Andersen
2015 Astri Riddervold (d: 2019)
2014 Bodil Nordjore
2013 Arne Brimi
2012 Halvor Heuch
2011 Ingrid Espelid Hovig (d: 2018)

Nominasjonsskjema