Nominasjon til Det Norske Måltids hederspris 2020

Nominasjon til Det Norske Måltids hederspris 2020

Det Norske Måltids hederspris, skal deles ut på finalen den 5. februar 2021 for 10. år på rad. Vi ønsker ditt innspill til aktuelle kandidater for å vinne Det Norske Måltid hederspris 2020! Håper du har lyst å bidra med nominering og en begrunnelse for nominasjonen, innen utgangen av mandag 11. januar 2021.

Her er kriterier for Det Norske Måltids hederspris:

  • Det Norske Måltids hederspris for 2020 tildeles en bedrift/organisasjon/stiftelse eller person, som har særlig betydning for norsk måltidskultur gjennom sitt arbeid med norsk mat- og/eller drikkeproduksjon.
  • Kandidaten (-e) må være representert med i sitt virke i verdikjeden fra hav og jord til bord.
  • Det Norske Måltids hederspris 2020 ønsker å ære en bedrift/organisasjon/stiftelse eller person som aktivt våger å tenke innovativt og nyskapende for å fremme norsk matkultur, det norske måltidet og de norske matvarene.

Ved spørsmål ta kontakt med Kristin Austigard på epost kristin@detnorskemaltid.no eller mobil +47 90 19 38 77.

Tidligere vinnere av prisen:

2019 Sverre Sætre
2018 Stiftelsen Bondens Marked Norge
2017 Morten Schakenda
2016 Wenche Andersen
2015 Astri Riddervold (d: 2019)
2014 Bodil Nordjorde
2013 Arne Brimi
2012 Halvor Heuch
2011 Ingrid Espelid Hovig (d: 2018)

Nominasjonsskjema