Superkokkene Reneè Fagerhøi og Mette B. Evensen fra Trondheim, har fått det kreative oppdraget å lage en finalemeny basert på 40 produkter som alle er kommet til finalen i Det Norske Måltid 2019.
NYHETER
NYHETERMed smaken av Norge på finalemenyen
Finalejury utfordrer sjømatnæringen
Delfinale Oslo: Ost og kjøttfinalister klare
Delfinale Tromsø: Sjømatfinalister klare
Delfinale Trondheim: Øl og foredlet kjøtt til finale
Delfinale Grimstad: Grønt og søtt til finale
Delfinale Bergen: Godbiter og sidere klare for finale
Delfinalistene for 2017 er klare!
Rekordpåmelding i Det Norske Måltid 2017
Premier med markedskraft i Det Norske Måltid
Det Norske Måltid topper jubileumsjuryene
Verdige norske kandidater
Arkiv
Stikkord
NYHETER
NYHETER