Program

PROGRAM

FINALEDAGER

PÅFYLL • FORFEST • FINALE

10. Januar

PÅFYLL

Tid: 10.01.19 kl 13.00 – 18.00

Pris: Kr. 960,– + MVA og tjenestegebyr (FINALISTER kr 480,– + MVA og tjenestegebyr)

Sted: Ostehuset Domkirkeplassen i Stavanger Sentrum

En dag med kompetanseheving, nettverksbygging og inspirasjon, lokalisert i hjertet av Stavanger. Det blir spennende og nyttige foredrag, og nydelige smaker fra Ostehuset. Begrenset antall plasser.

KJØP BILLETT

Detaljert program kommer fortløpende.

FOREDRAGSHOLDERE

Portrett: Kristoffer Evang

Kristoffer Evang – Ask Gård Foredling

Portrett: Ken Bakke

Ken Bakke – Gründer og leder av PlayDesign Studio

Portrett: Hanne Berentzen

Hanne Berentzen – Gründer og leder av Ostehusene

Portrett: Margrethe Hersleth

Margrethe Hersleth – Forskningssjef for sensorikk, forbruker og innovasjon i Nofima

Portrett: Reneé Fagerhøi

Reneé Fagerhøi – Gründer og leder av Bula Neobistro Trondheim

Portrett: Inge Oliversen

Inge Oliversen – Regiondirektør NorgesGruppen Rogaland AS

11. Januar

FORFEST

Tid: 11.01.19 Kl. 16.30 – 17:30

Pris: Kr. 250,– + MVA og tjenestegebyr

Sted: Clarion Hotel Energy

Forfesten er for finalister, dommere, samarbeidspartnere, prisutdelere og andre inviterte gjester.

FINALE

Tid: 11.01.19 Kl. 18.00 – 23.00

Pris: Kr. 1992,– + MVA og tjenestegebyr

Sted: Clarion Hotel Energy

Nå kan du oppleve finalen i sesong 11 av Det Norske Måltid! Du vil her få en helaften hvor mat og drikke er inkludert i prisen, og hvor du kan oppleve prestisjetunge prisutdelinger og underholdning.

KJØP BILLETT