Program

PROGRAM

FINALEDAGER

PÅFYLL • FORFEST • FINALE

10. januar

PÅFYLL

Tid: 10.01.19 kl. 13.00–18.00

Pris: kr. 960,– + MVA og tjenestegebyr (FINALISTER kr. 480,– + MVA og tjenestegebyr)

Sted: Ostehuset Domkirkeplassen i Stavanger Sentrum

Et program skreddersydd for mat- og drikkeprodusenter og andre matinteresserte! Kom og få PÅFYLL av ny kompetanse, ideer og inspirasjon. Begrenset antall plasser.

KJØP BILLETT

PROGRAM

Bjørn Tagliano Erdal leder oss gjennom dagen med PÅFYLL

Kl. 13.00–13.45 Åpning og smakelig PÅFYLL

  • Åpning av PÅFYLL ved ordfører i Stavanger, Christine Sagen Helgø
  • Utdeling av pris til vinneren av kortfilmkonkurransen for ungdom, Filmkappløpet. Konkurransen er et samarbeid mellom Filmkraft Talenter, Metropolis og Det Norske Måltid. Prisen deles ut av ordfører Christine Sagen Helgø

Kl. 13.45–14.30 Faglig PÅFYLL

  • Hanne Berentzen – gründer og eier Ostehuset – «Ostehusene – et sted for hode, mage og hjerte»
  • Kristoffer Evang, ASK Gård – «Fra papir til produkt»
  • Reneé Fagerhøi – Gründer og restauratør Bula Bistro i Trondheim – «Hva ser vi etter for å velge norske produkter på menyen?»

Kl. 14.30–14.45 Smakelig PÅFYLL

Portrett: Hanne Berentzen

Hanne Berentzen – Gründer og leder av Ostehusene

Portrett: Kristoffer Evang

Kristoffer Evang – Ask Gård Foredling

Portrett: Margrethe Hersleth

Margrethe Hersleth – Forskningssjef for sensorikk, forbruker og innovasjon i Nofima

Kl. 14.45–15.30 Mer faglig PÅFYLL

  • Inge Oliversen – Regiondirektør NorgesGruppen – «Mat og miljø – bærekraft på bordet. NorgesGruppen sine satsinger innenfor dagligvaremarkedet.»
  • Margrethe Hersleth – Forskningssjef for sensorikk, forbruker og innovasjon i Nofima – «Smaksopplevelse – veien til forbrukerens mage og hjerte»
  • Ken Bakke – Daglig leder PlayDesign Studio – «Godt design vekker følelser»

Kl. 15.30–16.15 Smakelig PÅFYLL

Kl. 16.15–17.15 Samtaler for PÅFYLL med Nofima, PlayDesign Studio og Digital Etikett

Kl. 17.15–18.00 PÅFYLL av finalesmaker og PÅFYLL av nettverk

Portrett: Inge Oliversen

Inge Oliversen – Regiondirektør NorgesGruppen Rogaland AS

Portrett: Reneé Fagerhøi

Reneé Fagerhøi – Gründer og leder av Bula Neobistro Trondheim

Portrett: Ken Bakke

Ken Bakke – Gründer og leder av PlayDesign Studio

Portrett: Hanne Berentzen

Hanne Berentzen – Gründer og leder av Ostehusene

Portrett: Kristoffer Evang

Kristoffer Evang – Ask Gård Foredling

Portrett: Margrethe Hersleth

Margrethe Hersleth – Forskningssjef for sensorikk, forbruker og innovasjon i Nofima

11. januar

FORFEST

Tid: 11.01.19 kl. 16.30–17.30

Pris: kr. 250,– + MVA og tjenestegebyr

Sted: Clarion Hotel Energy

Forfesten er for finalister, dommere, samarbeidspartnere, prisutdelere og andre inviterte gjester.

FINALE – UTSOLGT! Ønsker du å stå på venteliste? send e-post til cathrine@detnorskemaltid.no

Tid: 11.01.19 kl. 18.00–23.00

Pris: kr. 1992,– + MVA og tjenestegebyr

Sted: Clarion Hotel Energy

Nå kan du oppleve finalen i sesong 11 av Det Norske Måltid! Du vil her få en helaften hvor mat og drikke er inkludert i prisen, og hvor du kan oppleve prestisjetunge prisutdelinger og underholdning.

KJØP BILLETT

12. januar

Matsuperhelg

NORGESCUP  FOR  KOKK- OG SERVITØRLÆRLINGER

Nå kan du få oppleve Norgescup i regi av NKL Rogaland på nært hold!

Bli med å heie frem Norges beste kokk- og servitørlærlinger, fremtidens fagfolk i bransjen ! Det er satt opp egen buss til og fra arrangementet.

Tid: Lørdag 12.1. kl 11:00 Buss fra Clarion Hotel Energy kl 11:00 til Jåttå vid. skole. Retur kl 14:30.

Pris: Buss og Norgescup er gratis

Se program for Norgescup 12.1. her