Program

PROGRAM

FINALEDAGER

WORKSHOP • LUNSJ • FORFEST • FINALE

10. Januar

 WORKSHOP FOR VEKST

Tid: 10.01.19 kl 13.00 – 18.00

Pris: Kr. 960,– + MVA og tjenestegebyr (FINALISTER kr 480,– + MVA og tjenestegebyr)

Sted: Ostehuset Domkirkeplassen i Stavanger Sentrum

En dag med kompetanseheving, nettverksbygging og inspirasjon, lokalisert i hjertet av Stavanger. Det blir spennende og nyttige foredrag, og nydelige smaker fra Ostehuset. Begrenset antall plasser. Program følger om kort tid.

KJØP BILLETT

11. Januar

LUNSJ

Tid: 11.01.19 Kl. 13.00 – 14.30

Pris: Kr. 400,– + MVA og tjenestegebyr

Sted: Clarion Hotel Energy

Bli med på Norges viktigste møteplass for matbransjen. Næringsliv, finalister, dommere og andre matinteresserte er hjertelig velkommen. En lunsj som byr på deilige smaker med norsk mat i fokus. Begrenset antall plasser.

KJØP BILLETT

FORFEST

Tid: 11.01.19 Kl. 16.30 – 17:30

Pris: Kr. 250,– + MVA og tjenestegebyr

Sted: Clarion Hotel Energy

Forfesten er for finalister, dommere, samarbeidspartnere, prisutdelere og andre inviterte gjester.

FINALE

Tid: 11.01.19 Kl. 18.00 – 23.00

Pris: Kr. 1992,– + MVA og tjenestegebyr

Sted: Clarion Hotel Energy

Nå kan du oppleve finalen i sesong 11 av Det Norske Måltid! Du vil her få en helaften hvor mat og drikke er inkludert i prisen, og hvor du kan oppleve prestisjetunge prisutdelinger og underholdning.

KJØP BILLETT