Resultater delfinale Bergen

Resultater delfinale Bergen

Resultater delfinale Bergen


Fire flotte kokker har jobbet på Sky:skraperen restaurant på Ulriken i Bergen med å smake seg gjennom delfinalistene.

Dommerpanelet består av Ragnhild Børven, Adams Matkasse, Christopher Haatuft, Lysverket, Anders Rødseth Isager, Sky:skraperen restaurant og Anita Løyning, oldermann Kokkenes Mesterlaug Rogaland (juryleder).

De har vurdert følgende kategorier og kommet frem til disse finalistene: 


Årets 9 finalister fra delfinalen i Bergen er:

Årets det grønne – naturelle: Rosettkål, Vang Gård, Oppland
Årets det grønne – naturelle:
Økologiske poteter fra Sandholt & Eftedal, Svanepotet AS, Vestfold
Årets det grønne – naturelle: Skjærgaardsløk, Skjærgaarden gartneri, Vestfold

Årets kjøtt foredlet: Hockey, Ask Gård Foredling, Buskerud
Årets kjøtt foredlet: Gravet og lettrøkt flatbiff av reinsdyr, Brurskanken Rein, Nordland
Årets kjøtt foredlet: Villsauskank Frøya, Dalpro Gårdsmat, Sør-Trøndelag

Årets sider: Kvitanesen – Poesider 2016, Ulvik Frukt & Cideri, Hordaland
Årets sider: Balholm Handverkcider med humle, Balholm AS, Sogn og Fjordane
Årets sider: Balholm Handverkcider økologisk, Balholm AS, Sogn og Fjordane

BILDE FRA VENSTRE: Ragnhild Børven, Christopher Haatuft, Anders Isager og Anita Løyning.


Kontakt:

Kristin Austigard ka@ipaxmat.no
mobil: (+47) 90 19 38 77
Sigve Skretting ssk@ipaxmat.no
mobil: (+47) 90 75 10 25

Det norske måltid er på Facebook.com/detnorskemaaltid
Twitter: @DNMaltid   Instagram: @detnorskemaltid #dnmaltid15

Det Norske Måltid startet i 2008 og er nå landets viktigste matpris. Det Norske Måltid eies og drives av iPax Mat AS.