UNG – Jakten på den beste sjømaten

UNG – Jakten på den beste sjømaten

Konkurransen for inneværende sesong blir lansert høsten 2017. Dommere og premier som er beskrevet er fra fjorårets konkurranse.

Det Norske Måltid ønsker å bidra til at flere unge blir bevisst matnæringen i Norge og det er viktig at unge velger å satse innenfor bransjen. Samtidig vet vi at det er et behov for at unge i dag blir mer bevisst norske tradisjoner og hvordan dette skaper identitet. DNM ønsker at de unge skal få erfaring i å smake på gode produkter og da spesielt ihht helsemyndighetenes kostråd, hvor det anbefales mer fisk og grønt.

Det Norske Måltid arrangerer derfor konkurransen UNG – Jakten på den beste sjømaten. Målgruppen som konkurransen retter seg mot er ungdom i alderen 13-23 år.

Konseptet går ut på å lage den beste sjømatoppskriften tilhørende visuell presentasjonen av tilberedningen. Oppskriften skal være basert på norsk sjømat, norske grønnsaker og annet tilbehør, hovedsakelig fra eget fylke.

 

Søknadsfristen for å delta i UNG – Jakten på den beste sjømaten lanseres høsten 2017.

Sosiale medier

Facebook:
Facebook.com/detnorskemaaltid
Twitter:
@DNMaltid
Instagram:
@detnorskemaltid

Kontaktinfo

Sigve Skretting
ssk@ipaxmat.no
+47 90 75 10 25

Kristin Austigard
ka@ipaxmat.no
+47 90 19 38 77

Dommere 2016

Karl Erik Pallesen - Kokk & Fiskehandler - Fisketorget Stavanger AS. Foto: Fredrik Ringe

Trine Sandberg - trinesmatblogg.no - Kokebokforfatter og matblogger. Foto: Gry Traaen

Jon Garcia de Presno - Talentutvikler på Filmkraft.

Sander Eriksen - Freelance filmfotograf.