Vinnerfatene klare for finalen

Vinnerfatene klare for finalen

Foto: Kristin Austigard  | Vinnerfatene under utarbeidelse hos Odd Standard i Stavanger. Her er illustratør Hege Vatnaland i full konsentrasjon rundt detaljene.

Årets vinnerfat blir til

Odd Standard i Stavanger står for produksjonen av årets vinnerfat! Vi gleder oss til de deles ut på finalen en 10. januar!

 

  – Det er med glede vi i år har fått med oss Odd Standard som samarbeidspartner til Det Norske Måltid. Deres kunnskap, kreativitet og lidenskap for håndverket, gjør at årets fat er helt unike for hver av vinnerne. Vi er så stolt over resultatet! Prosessen fra rå leire til de ferdige fatene er så fascinerende, at vi har laget en film slik at dere alle kan få en opplevelse fra arbeidet som ligger bak, sier Kristin Austigard leder for Det Norske Måltid.  

Film

Skru på lyd, klikk play og ta en pause i ett minutt……SLIK BLIR VINNERFATENE TIL

Filmproduksjon: Conventor v/ Sindre Haaland og Kai R. Hagen
Keramikere: Tonje Sandberg, Constance Gaard Kristiansen og Natasza Grzeskiewicz
Illustratør: Hege Vatnaland

Odd Standard

Odd Standard er grunnlagt og drevet av Constance Gaard Kristiansen og Tonje Sandberg, to norske produktdesignere med omfattende bakgrunn fra utvikling og produksjon av servise. Sammen med en felles fasinasjon for hvordan serviseprodukter kan forbedre opplevelsen av å spise, og en ambisjon om å utforske mulighetene som forskjellige materialer og teknikker gir, startet de Odd Standard i juni 2014. Les mer på oddstandard.no

Billetter til finalen 10. januar

Finalen går av stabelen i Stavanger på Clarion Hotel Energy den 10. januar 2020 kl 18:00. Kjøp billetter til finalen her!

Det Norske Måltid (DNM) leter etter det ypperste innen norsk mat og drikke, og konkurransen har siden 2008 etablert seg som en av matbransjens viktigste og mest prestisjefylte prisutdelinger.

Nærmere 300 mat- og drikkeprodusenter fra hele landet har meldt seg på DNM 2019 og 40 finaleprodukter vil kjempe om å vinne innenfor sine kategorier. Vinnerne i de 13 kategoriene vil bli kåret under finalen i Stavanger 10. januar.

Foto: Kristin Austigard  |  Keramiker Natasza Grzeskiewicz, med leiren som blir magiske vinnerfat etter prosessen gjennom Odd Standard sitt verksted i Stavanger.


Kontakt:

Kristin Austigard kristin@detnorskemaltid.no
mobil: (+47) 90 19 38 77

Det norske måltid er på Facebook.com/detnorskemaaltid
Twitter: @DNMaltid   Instagram: @detnorskemaltid #detnorskemåltid