Årets skaperkraft – ny pris med mennesket i fokus

Årets skaperkraft – ny pris med mennesket i fokus

Foto: Kristin Austigard  |  Årets skaperkraft – setter menneske bak produktet i fokus

Årets skaperkraft

10. januar er datoen for årets viktigste begivenhet for norske mat- og drikkeprodusenter – finalen i Det Norske Måltid! Og i år introduserer vi en ny pris som retter fokus mot menneskene bak produktene.

 

Det Norske Måltid (DNM) leter etter det ypperste innen norsk mat og drikke, og konkurransen har siden 2008 etablert seg som en av matbransjens viktigste og mest prestisjefylte prisutdelinger.

Nærmere 300 mat- og drikkeprodusenter fra hele landet har meldt seg på DNM 2019 og 40 finaleprodukter vil kjempe om å vinne innenfor sine kategorier. Vinnerne i de 13 kategoriene vil bli kåret under finalen i Stavanger 10. januar.

  – Finalen i DNM er en anledning til å feire de fantastiske mat- og drikkeproduktene som finnes rundt om i Norge. Men vi skal heller ikke glemme menneskene bak produktene. Her ligger det enorme mengder innsatsvilje, hardt arbeid og utholdenhet. Vi lanserer derfor en ny pris, Årets Skaperkraft, som vi håper kan bidra til bygging og videreutvikling av teamene bak produktene, sier leder for Det Norske Måltid, Kristin Austigard. 

Vekst og utvikling

Årets Skaperkraft er en pris til en verdi av 100 000,- kroner. Prisen deles ut i samarbeid med Evan-Jones, et rådgivningsselskap som spesialiserer seg på strategi, organisasjon, ledelse og salg. Prisen kan benyttes til utvikling av teamet, påfyll i lederskapet og å hente inspirasjon.

– Menneskene bak produktene er den viktigste kraften organisasjonen har. Produktutvikling er beinhardt arbeid og det er viktig å ta seg tid til å reflektere og få inspirasjon. Med denne prisen ønsker vi i Evan-Jones å bruke vår kompetanse til å utvikle og inspirere menneskene bak produktene, sier rådgiver i Evan-Jones, Bodil Skjørestad.

Alle årets finalister kan søke for å vinne prisen. Link til søknadsskjema finner du her.

Finalen går av stabelen i Stavanger på Clarion Hotel Energy den 10. januar 2020 kl 18:00. Kjøp billetter til finalen her!

Foto: Evan-Jones  |  Fra venstre: Roger Årdal, Roar Fjeldheim, Ida Therese Johansen, Ewy Myrhaugen, Bodil Skjørestad, Terje Landmark og Wenche Øvstebø


Kontakt:

Kristin Austigard kristin@detnorskemaltid.no
mobil: (+47) 90 19 38 77

Det norske måltid er på Facebook.com/detnorskemaaltid
Twitter: @DNMaltid   Instagram: @detnorskemaltid #detnorskemåltid