Med smaken av Norge på finalemenyen

Med smaken av Norge på finalemenyen

Foto: Geir Mogen  |  Fra venstre Mette B. Evensen (Røst Teaterbistro) og Reneè Fagerhøi (Bula Neobistro)

Med smaken av Norge på finalemenyen


Superkokkene Reneè Fagerhøi og Mette B. Evensen fra Trondheim, har fått det spennende oppdraget å lage en finalemeny basert på 40 produkter som alle er kommet til finalen i Det Norske Måltid 2019.

Kjøp billetter til finalen her!

 

Reneè og Mette holder til daglig til i Trondheim hvor de begge driver velrenommerte restauranter. Mette driver Røst Teaterbistro, hvor hun får dyrket sin genuine interesse for råvarene. Her tilberedes maten på en måte som fremhever særpreg og variasjon, ved å servere den ujålete og autentisk fra fjell og fjord.

Bula Neobistro drives av Reneè. Her kan du oppleve grenseløs mat hvor lavkultur og høykultur går hånd i hånd. På Bula tilbereder de gjerne maten med en fot i det som er trashy og den andre godt plantet på sølvfatet, som Reneè selv beskriver det.

  – Vi er så stolt over at vi skal sette menyen til finalen i januar. Vi er allerede godt igang med arbeidet og samarbeidet med kjøkkenet på Clarion Hotel Energy er i full gang. Vi gleder oss til å tilberede finalemenyen med det ypperste innen norsk mat og drikke som grunnlag, sier Mette og Reneè entusiastisk.

En fellesnevner for dem begge er deres lidenskap for norske råvarer. De har begge vært dommere i Det Norske Måltid i en årrekke og har med stor interesse fulgt den positive utviklingen innen norsk mat og drikke. Med deres ulike bakgrunner ser de for seg å løfte frem de gode smakene i finalen til det ytterste.  Ambisjonene er å lage den beste menyen som har vært på Det Norske Måltid finalen til nå!

– Vi har hatt en fantastisk sesong i Det Norske Måltid. Aldri har interessen vært større, både når det gjelder antall påmeldte produkter fra hele Norge, og nå når vi ser salget av billetter til årets finale. Den 10. januar kl 18:00 braker det løs på Clarion Hotel Energy i Stavanger. Her skal årets vinnere av 13 kategorier kåres, i tillegg skal Det Norske Måltids hederspris og flere andre innholdsrike priser deles ut. Med Mette og Reneè på kjøkkenet er forventningen til kveldens meny store! Dersom du ønsker å oppleve alt dette, så er finalen det rette stedet å være, sier leder for Det Norske Måltid, Kristin Austigard.

Finalen går av stabelen i Stavanger på Clarion Hotel Energy den 10. januar 2020 kl 18:00. Billetter kan du kjøpe her.

Foto: BITMAP Det Norske Måltid | Finalen 11. januar 2019, Clarion Hotel Energy


Kontakt:

Kristin Austigard kristin@detnorskemaltid.no
mobil: (+47) 90 19 38 77

Det norske måltid er på Facebook.com/detnorskemaaltid
Twitter: @DNMaltid   Instagram: @detnorskemaltid #detnorskemåltid