Påmeldingen åpnet for Det Norske Måltid sesong 11

Påmeldingen åpnet for Det Norske Måltid sesong 11

Foto: BITMAP | Fjorårets vinnere i Det Norske Måltid.

Påmeldingen åpnet for Det Norske Måltid sesong 11


Dermed er alle produsenter som ønsker å delta velkomne til å melde seg på i 13 ulike kategoriklasser i Det Norske Måltid.

Årets nyhet er at vi tilpasser konkurransen slik at vi får med oss flere av de norske sesongproduktene innen grønt. Dette betyr at vi vil gjennomføre to juryeringer for kategorien Årets det grønne naturelle, sier prosjektleder for Det Norske Måltid, Kristin Austigard.

Første delfinale finner sted på Gladmatfestivalen i Stavanger (18. – 21. juli), som i år markerer sitt 20-årsjubileum. Da blir det juryering del én i kategorien Årets det grønne naturelle, i tillegg til Årets sider og Årets sjømat – foredlet.

– Merk at fristen for de tre kategoriene som skal først ut er allerede fredag 6. juli, sier Austigard.
Hun viser til at målet er å fange opp grøntproduksjon som er i sesong på sommeren. For grøntprodukter som har sesong i høst, vil dommerne vurdere disse i Tromsø i september. Hvem som blir de tre finalistene i Årets det grønne naturelle blir først annonsert i Tromsø.

– Nå får flere muligheten til å delta. Både produsenter og bransjen har etterlyst muligheter for å delta med sesongvarer. Påmeldingsfrist for de andre kategoriene er 17. august.

– I tillegg til Gladmatfestivalen blir det delfinaler i Trondheim, Tromsø, Oslo og på Dyrskun i Telemark. I forbindelse med Oste-VM i Bergen blir det finaledømming, og vi gleder oss veldig til å få komme nært på det store arrangementet der, sier Austigard.

 


 

Påmelding sesong 11

Meld på ditt produkt her.

Kategorier & kriterier

Les mer om årets kategorier og kriterier her!


Det Norske Måltid kårer de beste mat- og drikkeproduktene i Norge og er landets viktigste og mest prestisjefylte prisutdeling. Konkurransen startet i 2008 og viser frem bredden av landets matproduksjon og de unike råvarene som blir produsert. Det Norske Måltid jobber for å bidra til næringsutvikling gjennom å øke etterspørselen, skape stolthet og styrke omdømmet for norsk matproduksjon.

Finalen i Det Norske Måltid sesong 11 finner sted i Stavanger 11. januar 2019.


Kontakt:

Kristin Austigard kristin@detnorskemaltid.no
mobil: (+47) 90 19 38 77

Det norske måltid er på Facebook.com/detnorskemaaltid
Twitter: @DNMaltid   Instagram: @detnorskemaltid #DetNorskeMåltid