Premier med markedskraft i Det Norske Måltid

Premier med markedskraft i Det Norske Måltid

Sesong 9, 2016: Inger Lise Rettedal og Anders Schanche Rettedal fra Klostergarden, vinner av Årets Forsprang på kr 100 000 i designtjenester fra PlayDesign Studio. Foto: Bitmap

Premier med markedskraft i Det Norske Måltid


Påmeldingen til Det Norske Måltid 2017 er i full gang, og påmeldingen er åpen til midten av august. Og det er gode premier å hente ved å delta.

Alle som går til en delfinale kan smykke seg med tittelen definalist som gir god oppmerksomhet. Alle finalistene får sentral og mer synlighet i mediene. Vi deler produktpresentasjoner om hver finalist i våre sosiale medier.

– Vi kommer til å dele informasjon om produktene, bilder, hvor de selges og hvordan de ser ut frem mot finalen i våre kanaler, slik at forbrukerne kan få tak i disse kvalitetsproduktene, sier Kristin Austigard som er prosjektleder for Det Norske Måltid.

– Mange av finalistene blir lagt merke til og løftet frem av andre aktører i matbransjen. Flere finalister har allerede Spesialitetsmerket av Matmerk, og vi ser at nye og mer ukjente vinnere også kommer inn i Spesialitetsordningen. Her er det vinn-vinn, påpeker Austigard.

I tillegg kommer det store premiepotter som du ser i oversikten her. Det du kan vinne ved å delta i Det Norske Måltid er:

Årets Matspire:
Markedsrådgivning verdi 100 000 kr

en gave fra Matmerk til en av deltakerne

Årets Forsprang:
Designtjenester verdi 100 000 kr

en gave fra PlayDesign Studio til en av finalistene

Digital Etikett

tilbyr etiketter til verdi av 10.000 kroner til alle vinnerne

Vinn 100 000 kroner i TV reklame

Matkanalen er stolt samarbeidspartner av Det Norske Måltid.

– Målet med kåringen er å vise frem kvalitet og å bidra til næringsutvikling. Det Norske Måltid samarbeider tett med Nærings- og fiskeridepartementet, Mat og Landbruksdepartmentet, Hanen, Matmerk, Innovasjon Norge, for å få frem stolthet og  kvalitet hos norske produsenter.

Det blir i år delfinaler Bergen, Seljord, Grimstad, Trøndelag, Tromsø og Oslo for å finne finalistene. Finalen går i Stavanger 12. januar 2018, og billettene er allerede tilgjengelige og i salg på detnorskemaltid.no Det Norske Måltids hederspris deles også ut.