Konkurransen

OM KONKURRANSEN

Det Norske Måltid jobber for å bidra til næringsutvikling gjennom å øke etterspørselen, skape stolthet og styrke omdømmet for norsk matproduksjon.

Det Norske Måltid kårer de beste mat- og drikkeproduktene i Norge og er landets viktigste og mest prestisjefylte prisutdeling. Konkurransen startet i 2008 og viser frem bredden i landets matproduksjon og de unike råvarene som blir produsert.


Påmeldingsfrist Sesong 10, 2017: mandag 14. august 2017


FØRSTE JURYERING

Første juryering vil finne sted i Stavanger i Måltidets hus i august. Alle påmeldte deltakere vil i god tid få tilsendt informasjon om innsending av produkter til konkurransen.


DELFINALER

Det Norske Måltid skal i jubileumsåret reise landet rundt med hele seks delfinaler. Resultatet fra delfinalene er 3 finalister i hver konkurransekategori, totalt 39 finalister er da klar etter siste delfinale i Oslo.

Det Norske Måltid skal besøke følgende byer i september:

01.09  Bergen, Bergen Matfestival
08.09 Seljord, Dyrsku`n
09.09 Grimstad, Den Lille Madfest
14.09 Trondheim
22.09 Tromsø, SMAK Nordnorsk Matfestival
23.09 Oslo, Matstreif


FINALEJURYERING

Finalejuryeringen finner sted i Oslo tirsdag 24. oktober. En dyktig fagjury vil smake seg rem til årets 13 kategorivinnere. Juryen smaker seg frem til årets 13 kategorivinnere.


FINALE

Hvem som blir årets vinnere vil bli offentlig på finalen i Det Norske Måltid i Stavanger, på Clarion Hotel Energy, fredag 12. januar 2018.

LYKKE TIL!

Les mer om kriterier og kategorier her!


Ta gjerne en kikk på våre videoer fra tidligere sesonger og klikk inn på vårt bildegalleri på Flickr.

Tidligere konkurranser:

Ved spørsmål ta kontakt med Sigve Skretting/Kristin Austigard på epost ssk@ipaxmat.no/ka@ipaxmat.no eller mobil +47 90 75 10 25/+47 90 19 38 77.