Konkurransen


OM KONKURRANSEN

Det Norske Måltid leter etter det ypperste innen norsk mat og drikke. Konkurransen kårer de beste mat- og drikkeproduktene i Norge og har siden oppstarten i 2008 utviklet seg til å bli landets viktigste og mest prestisjefylte prisutdeling. Det Norske Måltid jobber for å bidra til næringsutvikling gjennom å øke etterspørselen, skape stolthet og styrke omdømmet for norsk matproduksjon og er fra 2020 ett av tre nasjonale omdømmearrangement. Les mer om Det Norske Måltid her.

KONKURRANSENS GJENNOMFØRING I SESONG 14, 2021

Det Norske Måltid reiser årlig landet rundt for å gjennomføre konkurransens juryeringer. Fra 2020 er Det Norske Måltid ett av tre nasjonale omdømmearrangement.

VEIEN TIL FINALEN

  • Det Norske Måltid har åpnet for påmelding til sesong 14 Sjekk ut kriterier og kategorier her.
  • Påmeldingsfristen for årets konkurransen er 15. august
  • Dommerne i konkurransen består av Norges fremste fagfolk innen matbransjen og settes sammen av Det Norske Måltid.
  • Første juryering finner sted i Stavanger 24.-27. august, her kåres årets delfinalister.
  • Delfinalene blir avholdt i Trondheim 21.-23.september.
  • Finalejuryen møtes i Svolvær den 21. oktober for å kåre årets vinnere.
  • Hvem som vinner de ulike kategoriene blir offentlig på finalen i Stavanger, torsdag 3. februar 2022.

KONTAKT OSS GJERNE OM DU HAR SPØRSMÅL

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

(skjult med klasse .dnm-hidden)

Tidligere konkurranser:

Ved spørsmål ta kontakt med Kristin Austigard på e-post kristin@detnorskemaltid.no eller mobil +47 90 19 38 77.