Finalemenyen i DNB Arena er basert på kveldens 42 finaleprodukter og er satt av Runa Kvendseth
Tørrmodnet Côte de boeuf av urfe fra Austbø Gård toppet med estragonemulsjon og puffet bygg
Allergener: egg, bygg, sulfitt, sennep
Picanha fra TT Meat toppet med kimchimajones, Mak-Kimchi fra Eimealt, og karse
Allergener: egg, sulfitt, sennep
Røkt laks fra Garnviks røkeri med pisket rømme fra Åmli Gårdsmeieri
Allergener: fisk, melk
Speket makrellfilet fra Reinhartsen med syltet agurk og Hvasser asparges hvit fra Brødrene Frebergs
Allergener: fisk, sulfitt, melk
Drikke:
Sølvsider fra Apal Sideri
Rabarbra fra Inderøy Mosteri
Trippel jærsk fra Ystepikene
toppet med sprøtt pinnekjøtt av villsau fra Dalpro
Sørlandsk burrata fra Osteverkstedet
Bufar 15 mnd fra Valdresmeieriet
Allergener: melk
Tomatsyltetøy fra Wiig Gartneri
Yoom tomater fra Wiig Gartneri
Røkt havsalt fra Havsnø
Vill Geiterams Eddik fra Brokkestøylen
Jadarr fiskesaus fra Jadarr
Allergener: fisk, sulfitt.
Lynghonning fra Heier du Rietz
Skogshonning fra Kjartans Honning
Pisket Jersey smør fra Jerseymeieriet, toppet med urtepulver
Brød fra Kleppes Mikrobakeri (ikke finalist, sponset av Sola kommune)
Allergener: melk, havre, hvete, rug, bygg
Drikke på bordet
Sure Petra fra RYGR
Grindaguten fra Kinn Bryggeri
Rabarbra fra Inderøy Mosteri
Eplemost 100% Discovery fra A. Idsøe
Sterling kveitefilet fra Sterling Halibut (vinner 2018)
Kongekrabbesalat med kongekrabbe fra Vaag Seafood, fennikel, agurk og gressløk
Potetkrem tilsmakt Côte de boeuf fra urfe fra Austbø Gård, toppet med potetchips
Grillet spisskål toppet med Kaldrøkt bacon fra A. Idsøe, Jersey smør fra Jerseymeieriet, ristede solsikkekjerner og karse
Smørsaus med biter av Grov Chorizo fra A. Idsøe
Allergener: fisk, skalldyr, melk, sulfitt
Mandelkjeks med sjokolade fra Grini hjemmebakeri, sammen med en mousse på syrnet melk fra Hagvoll gård
Allergener: melk, soya, smør og egg
Mandelbunn fra Grini hjemmebakeri med gul krem, toppet med sjokolade
Allergener: egg
Lun Dolcemattino fra Hevd
Allergener: Gluten, egg, melk, mandel
Frosne fristelser fra Bringebærlandet
Allergener: melk, soya lecitin, kan inneholde spor av nøtter og gluten.
Tre nøtter til Askepott fra Sverre Sætre Konditori
Allergener: melk, hasselnøtter, hvetemel, soya. Kan inneholde spor av egg, mandler og andre nøtter.
Salt lakriskaramell fra Trondheim sjokolade
Allergener: melk, soya
Drikke
Kvestad Issider fra Kvestad Sideri
Eplegløgg fra Røyland gård
Finalister som dessverre ikke er på menyen grunnet tilgjengelighet/sesong:
Lammecarré av urlam fra Rondane, Gudbrandsstuga, Innlandet
Rå, fryst hale av sjøkreps uten skall, VAAG Seafood, Nordland
Amund 1886 - Tysk Pilsner, Ringnes Brygghus, Oslo
Skogshonning fra Heia, HonningMoen