Ved å klikke "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigering, analysere nettstedsbruk og hjelpe til med markedsføringsarbeidet vårt. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Finalemeny

Finalemenyen i DNB Arena er basert på kveldens 42 finaleprodukter og er satt av Runa Kvendseth

En forsmak i foajéen

Tørrmodnet Côte de boeuf av urfe fra Austbø Gård toppet med estragonemulsjon og puffet bygg

Allergener: egg, bygg, sulfitt, sennep

Picanha fra TT Meat toppet med kimchimajones, Mak-Kimchi fra Eimealt, og karse

Allergener: egg, sulfitt, sennep

Røkt laks fra Garnviks røkeri med pisket rømme fra Åmli Gårdsmeieri

Allergener: fisk, melk

Speket makrellfilet fra Reinhartsen med syltet agurk og Hvasser asparges hvit fra Brødrene Frebergs

Allergener: fisk, sulfitt, melk

Drikke:
Sølvsider fra Apal Sideri
Rabarbra fra Inderøy Mosteri

Det smakfulle åpningsnummeret

Trippel jærsk fra Ystepikene
toppet med sprøtt pinnekjøtt av villsau fra Dalpro
Sørlandsk burrata fra Osteverkstedet
Bufar 15 mnd fra Valdresmeieriet

Allergener: melk

Tomatsyltetøy fra Wiig Gartneri
Yoom tomater fra Wiig Gartneri
Røkt havsalt fra Havsnø
Vill Geiterams Eddik fra Brokkestøylen

Jadarr fiskesaus fra Jadarr

Allergener: fisk, sulfitt.

Lynghonning fra Heier du Rietz
Skogshonning fra Kjartans Honning


Pisket Jersey smør fra Jerseymeieriet, toppet med urtepulver

Brød fra Kleppes Mikrobakeri (ikke finalist, sponset av Sola kommune)
 

Allergener: melk, havre, hvete, rug, bygg

Drikke på bordet


Sure Petra fra RYGR
Grindaguten fra Kinn Bryggeri
Rabarbra fra Inderøy Mosteri
Eplemost 100% Discovery fra A. Idsøe

Smakene mellom applausene

Sterling kveitefilet fra Sterling Halibut (vinner 2018)
Kongekrabbesalat med kongekrabbe fra Vaag Seafood, fennikel, agurk og gressløk
Potetkrem tilsmakt Côte de boeuf fra urfe fra Austbø Gård, toppet med potetchips
Grillet spisskål toppet med Kaldrøkt bacon fra A. Idsøe, Jersey smør fra Jerseymeieriet, ristede solsikkekjerner og karse
Smørsaus med biter av Grov Chorizo fra A. Idsøe

Allergener: fisk, skalldyr, melk, sulfitt

Søte smaker i flere etasjer

Mandelkjeks med sjokolade fra Grini hjemmebakeri, sammen med en mousse på syrnet melk fra Hagvoll gård

Allergener: melk, soya, smør og egg

Mandelbunn fra Grini hjemmebakeri med gul krem, toppet med sjokolade

Allergener: egg

Lun Dolcemattino fra Hevd

Allergener: Gluten, egg, melk, mandel

Frosne fristelser fra Bringebærlandet

Allergener: melk, soya lecitin, kan inneholde spor av nøtter og gluten.

Tre nøtter til Askepott fra Sverre Sætre Konditori

Allergener: melk, hasselnøtter, hvetemel, soya. Kan inneholde spor av egg, mandler og andre nøtter.

Salt lakriskaramell fra Trondheim sjokolade

Allergener: melk, soya

Drikke

Kvestad Issider fra Kvestad Sideri
Eplegløgg fra Røyland gård

Finalister som dessverre ikke er på menyen grunnet tilgjengelighet/sesong:

Lammecarré av urlam fra Rondane, Gudbrandsstuga, Innlandet
Rå, fryst hale av sjøkreps uten skall, VAAG Seafood, Nordland
Amund 1886 - Tysk Pilsner, Ringnes Brygghus, Oslo
Skogshonning fra Heia, HonningMoen